PLAAGDIER BEHEERSING

Over mij

Preventief plaagdier beheersing is een jonge onderneming die in 2016 gestart is. Mijn naam is Joost Geboers, woonachtig in Biest Houtakker, een kerkdorp in de gemeente Hilvarenbeek.

Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring en kennis opgedaan als ongedierte bestrijder bij de gemeente Tilburg. In 2016 ben ik als zelfstandige ongediertebestrijder begonnen.


Het is een mooi beroep en ik probeer de klant zo snel mogelijk te verlossen van ongedierte, zowel preventief als bestrijding.
Ik ben inzetbaar voor zowel particuliere klanten, het midden- en kleinbedrijf  als de horeca. Ook voor repeterende controles beurten wat betreft knaagdieren kan ik volgens afspraak vier tot tien keer per jaar langkomen. Uiteraard ook voor de bedrijven in de agrarische sector. Door goede inspectie kan ik voor een passende scherpe offerte zorgen. Klanten hoeven niet speciaal een vrije dag op te  nemen, want ook na werktijd kan ik naar u toe komen om de problemen op te lossen.
Tegen knaagdieren, ratten en muizen gebruik ik dozen voorzien van klemmen, zodat vergiftiging niet aan de orde is. Zie hiervoor de foto's bij de onderdelen preventief. Zo raken roofvogels ook niet vergiftigd bij het eten van een vergiftigde muis of rat, wat nu helaas nog vaak voor komt. Ik kan optreden tegen insecten zoals vliegen, wespen en muggen. ook kan ik weringen in stootvoegen maken, zodat er geen wespen nest of muis in kan nestelen. Voor de kakkerlakkenbestrijding werk ik op gel basis,  zodat deze op hygiënische wijze binnen gebruikt kan worden. Dit geldt ook voor de mierenbestrijding binnen en buiten woonhuis, bedrijf of stal. 

Ik ben onder andere actief met ongediertebestrijding in de gemeenten Hilvarenbeek, Oisterwijk, Oirschot, Goirle, Tilburg met de dorpen en steden Baarschot, Biest-Houtakker, Esbeek, Diessen, Haghorst, Hilvarenbeek, Middelbeers, Oostelbeers, Westelbeers, Oirschot, Moergestel, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Tilburg, Udenhout, Goirle, Riel.  

graag tot ziens 

Joost Geboers 

Preventief plaagdier Beheersing 

KvK Eindhoven: 65301897       Btw-nr: NL 001784269B02     


 

 

 

 
Opbellen
E-mail
Info